Ekologisk ansiktsbehandling

Behandling som främjar din hud, din kropp, dina sinnen och en levande jord.

Vad du använder för hudvårdsprodukter påverkar inte bara dig själv. Det är svårt för naturen att bryta ner mineralolja. Istället för mineralolja använder MARIA ÅKERBERG och C/O Gerd förnyelsebara växtoljor: kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor. Det bidrar till en ökad resurshushållning på jorden.

Alla behandlingar är personliga och vi lägger stor vikt vid speciella behov och önskemål. 
Vid varje behandling görs en hudanalys.
60 min - 675kr
Välgörande ansiktsbehandling samt form av ögonbryn. Skonsam rengöring och mjuk peeling av ansikte och dekolletage. Därefter en skön massage för ansikte och dekolletage med vegetabiliska oljor. När ansiktsmasken är lagd får du en handmassage med oljor och välgörande handkräm


30 min kurbehandling - 395 kr
Rengöring och skonsam peeling. Massage med välgörande oljor och serum för din hudtyp. Avslutas med en ansiktsmask, en dagkräm och ögonkräm.


50 min Ansiktszonterapi - 575 kr
Behandlingen börjar med en enklare rengöring så att huden kan tillgodogöra sig oljorna bättre

Förutom en helhetsbehandling för kroppen, så är Ansiktszonterapi även en skönhetsbehandling, genom att den befrämjar blodcirkulationen i ansiktet så att huden blir fräschare och rynkor motverkas. Det blir ett naturligt lyft i ansiktet! Behandlingen upplevs som en bestämd massage, både avslappnande och stimulerande på samma gång.