Holistic är ett av de få svenska företag som tillverkar och säljer kosttillskott som är ekologiska och väl beprövade. Storsäljarna är proteinpulver som innehåller massor med aminosyror och enzymer. Du får i dig allt utan konstiga tillsatser. UltraDetox säljer vi mycket av, en skonsam och effektiv rening av kroppen.  


Helhetshälsa  är också ett svenskt företag. Alla produker tillverkas i Borghamn. Helazym är storsäljaren från dem. Har du ont i magen, känner du dig uppsvälld och olustig så har du förmodligen enzymbrist. Helazym hjälper till att bryta ner protein, fett och kolhydrater.


Maria Åkerbergs  produkter är svenska, ekologiska och naturkosmetiska.
Det är en upplevelse att använda dessa produkter både för kropp och själ.
I ansiktsbehandlingarna använder vi oss enbart av dessa produkter som
är djupverkande och läkande utan att belasta kroppen eller miljön.
Alpha Plus- utvecklar kvalitetsprodukter, skräddarsydda hälsokoncept och utbildningar genom att kombinera forskning inom funktions-, närings-, livsstils- och skolmedicin. Vårt mål är att inspirera dig och alla våra medmänniskor till ökad kunskap, en friskare livsstil och bättre hälsa. 


Alpha plus är ett kunskapsföretag som kombinerar forskning inom näring och livsstil för att utveckla skräddarsydda kvalitetsprodukter.